MODIFICARI TRASEE SI INTERVALE ORARE PENTRU SCOLILE DE SOFERI !

Astazi 12.02.2020 a avut loc sedinta extraordinara in cadrul Prefecturii Galati unde am participat ,fiind prezenti Prefectul,reprezentantul Primariei , seful Politiei rutiere,seful Departamentului de examinari,directorul I.S.C.T.R.,directorul Politiei locale , alte personalitati ale orasului alaturi de directorii scolilor de soferi si instructorii autorizati independenti.

Pe ordinea de zi s-a discutat si s -au propus (de ambele parti) zone de acces si zone interzise pentru desfasurarea activitatii practice de formare a viitorilor soferi .Discutiile au fost constructive si s-a ajuns la un consens favorabil ambelor parti. Nu au fost schimbari majore, doar un interval interzis in care scolile de soferi nu pot desfasura activitatea 07-30/ 08-30 ,fiind ora de varf a diminetii.

O alta informatie importanta pe care seful departamentului de examinari ne-a oferit-o este ca in 2015 Galatiul avea 55.000 de inmatriculari auto iar acum, in 2020 am ajuns la aproximativ 210.000 de inmatriculari, parcul auto al orasului s-a dezvoltat vertiginos .Drept consecinta, scolile de soferi au crescut ca numar ajungand la 38 iar numarul de instructori auto la 309.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *